Home Crypto Tips Welke ICO’s moet je in 2018 in de gaten houden?

Welke ICO’s moet je in 2018 in de gaten houden?

0
Welke ICO’s moet je in 2018 in de gaten houden?

 

In een eerder artikel heb ik al uitgelegd wat een ICO precies is. En waarschijnlijk wil jij net als vele andere natuurlijk geld verdienen in cryptocurrency. Iedereen kent het verhaal van de Bitcoin, de munt die je miljonair had kunnen maken. En natuurlijk wilt iedereen gaan instappen.

Nu is Bitcoin voor veel mensen niet meer interessant, maar Altcoins daarentegen zijn nog steeds interessant. Het zijn de coins die bij veel minder mensen bekend zijn en extreem hoge rendementen kunnen opleveren.

Kijk bijvoorbeeld eens naar Ethereum. Wanneer je begin 2017 100 euro had geïnvesteerd, dan was dat nu ongeveer 7000 euro waard geweest. Ripple is hetzelfde verhaal. Begin december 2017 kun je de munt voor een dollar oppakken en nu is de munt meer dan 1100 dollar waard. Echt te bizar voor woorden.

Mocht je de boot gemist hebben in 2017 en wil je ook geld verdienen met cryptocurrency, dan moet je even verder lezen. Zo is het goed mogelijk dat coins zoals Ripple en Ethereum aan het begin van hun succes staan en nog veel verder door zullen stijgen.

Als je daar niet in gelooft, kan het ook interessant zijn om toe te slaan bij een ICO. In de voorverkoop kun je deze coins met een hoge korting aangeschaft worden. Nu moet je vaak een paar maanden geduld hebben voordat een munt ook echt verhandelbaar wordt, maar het biedt je wel grote kansen!

Wees alleen wel alert met het investeren in ICO’s. Zo hebben niet alle projecten even veel potentie en er zijn ook veel oplichters actief, wat ook wel scam-coins genoemd. Het zijn oplichters die met je investering er vandoor willen gaan. Hieronder vindt je de top 3 ICO’s die je in 2018 in de gaten moet houden.

Cypherium

Cypherium speelt in op de belangrijkste tekortkomingen die je terugvindt in de huidige blockchain-technieken namelijk schaalbaarheid. Met de toegepast techniek van hybride proof of stake oftewel PBFT zal dit ervoor zorgen dat er duizenden transacties per socnde plaats kunnen vinden.

Deze coin kan voor de volgende toepassingen gebruikt worden;

  • Financiën
  • Smart-contracts
  • Berichten versturen
  • Stemmen
  • Veilige data-opslag
  • Internet-of-things (IoT)
  • Artificial intellegence (AI)

De blockchain van Cypherium past zich dan ook na verloop van tijd aan de omstandigheden aan en hiermee worden zogenoemde forks voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de blockchain zeer flexibel in gebruik is.

Het team achter Cypherium is zeer ervaren met blockchain-technologie en hebben achtergronden bij bedrijven als Google, Amazon en Microsoft.

Website: https://www.cypherium.io/
Startdatum: Onbekend
Einddatum: Onbekend

Trade.io

Trade.io is een van oorsprong Zwitsers bedrijf en het is een handelsplatform voor zowel digitale als fysieke middelen. HEt kunnen Bitcoins zijn, maar ook edelmetalen of olie. En door het toepassen van blockchain-technologie zal Trade.io een decentraal en transparant platform worden.
Het wordt als een zeer ambitieus project gezien en het wordt verwacht dat deze ICO veel records zal gaan breken. De ICO is al op 7 december 2017 van start gegaan, dus er is enige haast geboden, mocht je nog hier profijt van willen nemen.

Website: https://trade.io
Startdatum: 7-12-2017
Einddatum: 4-1-2018

Rentberry

Rentberry is in 2015 opgericht en is een verhuurbedrijf voor woningen en is vooral in Amerika actief. Op dit moment staan er ook uitbreidingen naar Europa en Azië gepland. Rentberry gaat een gedecentraliseerd platform voor het huren en verhuren van woningen aanbieden.

Alle gerelateerde zaken worden geregeld en afgehandeld op het Rentberry platform. Er kan geboden worden op huurwoningen waarna de hoogste bieder de woning toebedeeld krijgt. Contracten worden digitaal ondertekend en alle betalingen geschieden via het platform. Dit maakt het ook zeer eenvoudig om gedeelde huurbetalingen door huisgenoten te organiseren.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van blockchain-technologie wordt de kans op oplichting, vertraagde betalingen en andere wrijvingspunten aanzienlijk gereduceerd.

Er betalingen wordt gebruikgemaakt van de BERRY-token. Dit is een ERC20 token op het Ethereum netwerk. Het Rentberry team bestaat uit meer dan 30 werknemers, 20 adviseurs en vele investeerders.

Website: https://rentberry.cryptonomos.com/
Startdatum: 5-12-2017
Einddatum: 26-1-2018

Advertisment ad adsense adlogger