Home Crypto Tips Vijf redenen om niet te investeren in Storm

Vijf redenen om niet te investeren in Storm

0
Vijf redenen om niet te investeren in Storm

Er bestaan behoorlijk wat sites die opdrachtgevers en freelancers samenbrengen. Deze vragen echter behoorlijke percentages voor hun werk als tussenpersoon. Storm Market wil met een effici├źntere en goedkopere oplossing komen door een gedecentraliseerd platform neer te zetten met behulp van de blockchain. Hierbij zijn opdrachtgever en freelancer direct met elkaar in contact en krijgen de freelancers uitbetaald in Storm coins. Dit zijn de vijf redenen om wel of juist niet in Storm te investeren.

Praktische oplossing voor grote markt

De freelance markt is behoorlijk groot en lijkt alleen maar te groeien. Het is een snelle en makkelijke manier om geld bij te verdienen en bedrijven vinden het handig om telkens met iemand anders te werken en ook freelancers uit het buitenland in te kunnen zetten.

Storm Market komt met een manier om het goedkoper te maken voor opdrachtgevers en tegelijkertijd freelancers meer zekerheid te geven. Via smart contracts wordt alles duidelijk en transparant vastgelegd en krijgen freelancers ook daadwerkelijk betaald voor hun werk.

Daarnaast hebben beide partijen toegang tot een groter netwerk. Omdat Storm Market met een praktische oplossing komt voor een grote markt, zou het behoorlijk goed aan kunnen slaan en groot worden. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat Storm coins in waarde stijgen en het inderdaad waard zou zijn om in te investeren.

Team geeft vertrouwen

Iets wat ook vertrouwen geeft in de cryptocurrency is het feit dat het team in februari is versterkt door de voormalige Principal Product Manager van Amazon, Andy Kleitsch. Deze heeft zichzelf al ruimschoots bewezen bij Amazon en we weten dat Amazon het behoorlijk goed doet. Kleitsch werkt nu als vice president of Product bij Storm Market, wat doet vermoeden dat het wel goed komt met Storm en in ieder geval dat hij er zelf wel vertrouwen in heeft.

So far so good

Als we kijken naar hoe Storm het tot nu toe heeft gedaan, is dat ook redelijk positief. Hoewel de waarde van de coin, net zoals elke cryptocurrency, stijgt en daalt, zit er wel een algehele stijgende lijn in. Eind december 2017 was de ICO net klaar en stond de waarde op 0,016 dollarcent per coin en deze is geleidelijk aan gestegen tot 0,065 dollarcent op het moment. Inmiddels zijn er ook meer dan 1,4 miljoen downloads van de Storm apps, waarmee je de coins kunt verdienen.

Vage roadmap

Ondanks de positieve punten, loopt het toch niet echt helemaal storm en dat zou te maken kunnen hebben met de roadmap van StormX, de mensen achter de cryptocurrency. Deze is namelijk nogal vaag opgesteld, wat mogelijk investeerders zou kunnen afschrikken en het idee kunnen opwekken dat ze toch niet alles helemaal hebben uitgewerkt en uitgedacht. Het hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het inderdaad zo is.

Concurrentie voor Storm

Een andere reden om misschien niet meteen in de cryptocurrency te gaan investeren, is omdat het nog maar net van start is gegaan. Er is behoorlijk wat concurrentie in de freelance industrie en dat zie je bijvoorbeeld al aan het aantal freelance sites. Als Storm Market zaken gaat wegkapen van de bestaande sites, is het heel goed mogelijk dat ook zij overstappen naar de blockchain en voor behoorlijk wat concurrentie zorgen.

Het is dan de vraag welk platform de grootste wordt en dat zou een andere dan Storm Market kunnen zijn. Misschien is het met het oog hierop dan toch verstandiger om eerst even de kat uit de boom te kijken.

Advertisment ad adsense adlogger