Home Crypto Nieuws Theebedrijf zet blockchain in naam en verdubbelt in waarde

Theebedrijf zet blockchain in naam en verdubbelt in waarde

0
Theebedrijf zet blockchain in naam en verdubbelt in waarde

De wereld van cryptocurrency’s wordt tegenwoordig door iedereen betreden omdat het veel geld op kan leveren zonder dat er al te veel energie in gestoken hoeft te worden. Dat klinkt als een handige manier om geld te verdienen, maar als je aan een willekeurige bezitter van cryptocurrency’s vraagt hoe het precies in zijn werk gaat met de blockchain-techniek zul je waarschijnlijk geen gedetailleerd antwoord krijgen.

Theebedrijf verdient geld met slimme naamsverandering

Toch kicken veel mensen op alles waar het woord ‘blockchain’ bij betrokken is ook al heeft het niks te maken met cryptocurrency’s. Een theebedrijf vond een manier om daar slim gebruik van te maken. Het bedrijf Long Island Iced Tea Corp. besloot om de naam te veranderen naar Long Blockchain Corp. en sinds die naamsverandering is de marktwaarde van het bedrijf met 300 procent gestegen.

Dit is niet het enige bedrijf dat de naam verandert naar iets wat gerelateerd is aan cryptocurrency’s om zo meer geld te kunnen verdienen. Het is ook niet de bedoeling van het bedrijf dat men iets met blockchaintechnologieën gaat doen.

“As with many of the recently christened crypto companies—a list that includes former makers of juice, sports bras and sofas—Long Blockchain so far has little to show for its aspirations. It has no agreements with any blockchain firms, and says ’there is no assurance that a definitive agreement with these, or any other entity, will be entered into or ultimately consummated.”

Advertisment ad adsense adlogger