Home Crypto Nieuws Rabobank denkt aan om crypto wallets aan te bieden

Rabobank denkt aan om crypto wallets aan te bieden

0
Rabobank denkt aan om crypto wallets aan te bieden

Ook Nederlandse banken lijken te realiseren dat crypto’s hier zijn om te blijven. De Rabobank speelt met het idee om een nieuwe dienst aan te bieden. Met Rabobit biedt de bank een crypto wallet service aan. Klanten kunnen hun crypto’s bewaren in een wallet van de Rabobank, in plaats van een wallet van een internationale derde partij. In de huidige tijd, waar exchanges regelmatig doelwit zijn van hackers, kan ik me best voorstellen dat er een markt is voor een lokale wallet. Je virtuele coins opslaan bij je eigen bank klinkt vertrouwder dan bij een exchange ergens in Japan of Amerika.

Een release zit er nog niet in. Rabobit is onderdeel van het Moonshot programma van de bank. Met dit versnellingsprogramma kunnen medewerkers van de Rabobank ideeën aandragen. Er is al wel een site gelanceerd en mensen kunnen zich registreren bij Rabobit om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Op dit moment is er helaas nog weinig concreets bekend. Je kunt er echter donder op zeggen dat (Nederlandse) banken vroeg of laat iets gaan doen met de blockchain en cryptocurrency.

Advertisment ad adsense adlogger