Home Crypto Nieuws John McAfee verdient fors aan een crypto-Tweet

John McAfee verdient fors aan een crypto-Tweet

0
John McAfee verdient fors aan een crypto-Tweet

De spraakmakende grondlegger van het McAfee imperium laat weten hoeveel hij verdient aan het pluggen van cryptocurrency.

Voor elke tweet over een bepaalde altcoin of ICO, vraagt McAfee een bedrag van 105.000 dollar! Je leest het goed. Het is veel geld, maar als we het terugrekenen naar het bedrag per volger, dan is het slechts 13 cent. McAfee heeft namelijk 810.000 volgers en zijn tweets worden in de cryptowereld altijd goed in de gaten gehouden. Hij noemt het “THE MCAFEE EFFECT“.

Within the cryptocurrency industry, nothing can match the power of a McAfee tweet. Frequently, a single tweet has resulted in more than a million dollars of investment into an ICO, and multiple currencies have increased more than 100% in price from a single tweet.

Als we kijken naar de resultaten van een Twitter-enquête, uitgevoerd door McAfee zelf, dan zien we onder andere dat 259.000 van de Twitter-volgers van McAfee “meer dan 50% van hun totale vermogen in cryptocurrencies hebben” en dat 224.000 van zijn volgers “gelijk staan aan minimaal 4,48 miljard dollar in cryptocurrency”.

Ondertussen is er nogal wat haat ontstaan jegens zijn promo-activiteiten, waarop John inmiddels gereageerd heeft:

Advertisment ad adsense adlogger