Home Crypto Tips Investerinstip #2 Waarom je vandaag nog in TRON moet investeren

Investerinstip #2 Waarom je vandaag nog in TRON moet investeren

0
Investerinstip #2 Waarom je vandaag nog in TRON moet investeren

Disclaimer:Het investeren in cryptocurrency is altijd je eigen verantwoordelijkheid. Het enige wat ik doe is onderzoek doen en op basis van kennis, ervaring en gevoel kies ik interessante picks uit. Het is altijd jouw eigen keuze of je ervoor kiest om uiteindelijk in een coin te investeren.

TRON is absoluut geen onbekende munt, alles behalve dat. Het richt zich op een nieuwe vorm van de blockchain technologie en het delen van digitale entertainment. Justin Sun, de CEO, zet het dan ook neer als een verbeterde versie van het internet.

De geschiedenis achter TRON

Op 2 september 2017 is de ICO van het TRON-platform en heeft in totaal 70 miljoen dollar opgehaald. Je kon het toentertijd voor 0,0019 dollarcent kopen. Momenteel staat de koers op 0,057393. Daarvoor heeft het een piek behaald van 0,24 dollarcent. Zeker een mooie stijging voor een relatief jonge cryptomunt. 30 oktober 2017 hebben besloten om het project onder meer aandacht te brengen door een airdrop te houden.

“Een airdrop is een groeistrategie die wordt gebruikt om de altcoin onder de aandacht te brengen bij potentiële investeerders. Kleine aantallen van de altcoin worden gratis weggegeven om zodoende een community te creëren. Uiteindelijk is het doel dat deze mensen extra tokens bijkopen.”

Zo kregen de traders van Binance 500 TRX op de rekening om hiermee hun eerste trades te doen. Het is dan ook echt een slimme manier om met een klein bedrag meer bekend te worden onder de cryptocommunity.

Inmiddels heeft TRON meerdere investeerders en daar zitten veel bekenden onder;

  • Binshen Tang, de eigenaar van het spel Clash of Kings, dit spel spelen meer dan 40 miljoen mensen.
  • Jihan Wu, de CEO van Bitmain. Mensen die bekend zijn met Bitcoin mining kennen hem vast wel. Bitmain is het bedrijf dat ASICs Antminers produceren en is een van de grootste miningbedrijven van de wereld.
  • Weixing Chen, de oprichter van Kuaidi (Chinese Uber)
  • Linke Yang, oprichter van BTC China

Waarom moet ik vandaag nog investeren?

Zoals je weet is de cryptowereld in rep en roer door alle dalingen van de bekende cryptomunten. Dat betekent twee dingen, 1 is dat veel mensen gaan panic sellen en af willen van hun munten voordat het “niets waard wordt”. Het tweede is dat het een mooi instapmoment is om te investeren omdat de prijs een stuk lager is.

In mijn ogen is TRON namelijk een betrouwbare coin en is het puur slachtoffer geworden door de nieuwsberichten dat onder andere China cryptomunten aan banden wilt gaan leggen. Dit heeft een nadelig effect op de markt en wanneer Bitcoin een tik krijgt, krijgen de Altcoins zoals TRON hier ook een tik van.

Door de flinke daling van TRON kun je nu met weinig middelen instappen, maar flink plussen indien je de coin lang genoeg vasthoudt. Ik denk dat de coin dit jaar nog wel eens de 0,30 dollarcent aan kan tikken.

Dus even kort. Je besluit 100 dollar te investeren in TRON vandaag. Dat betekent dat je dan in totaal 5,7393 in TRON hebt. Als de TRON 0,30 dollarcent aantikt, betekent dat je coins 1.721,79 dollar waard is. Een investering die je meer dan 1600 dollar oplevert dus.

Hoe kan ik in TRX gaan investeren?

Zou je graag willen handelen in TRON of juist een andere Cryptocurrency? Dan kun je het beste de volgende stappen volgen;

1. Maak een gratis account aan op Binance
2. Druk rechtsboven op Funds → Deposit Withdrawals
3. Druk op Deposit bij BTC
4. Genereer een eigen adres en kopieer deze
5. Ga naar Bitonic
6. Koop het aantal BTC dat je wilt en plak het gekopieerde adres
7. Wacht totdat de bestelling binnen is gekomen
8. Ga op Binance naar Exchange en klik TRX (de token van Tron) aan
9. Koop de gewenste hoeveelheid TRX

Advertisment ad adsense adlogger