Home Crypto Tips Investeringstip #1: CapitalExpanse

Investeringstip #1: CapitalExpanse

0
Investeringstip #1: CapitalExpanse

Update 11:32 7 Januari 2018

De website lijkt volledig in de lucht te zijn en je kunt weer een account aanmaken. Klik hieronder om een account aan te maken!

Account aanmaken bij Capital Expanse

De CapitalExpanse oftewel CapX coin is een ambitieus project en ondersteund door blockchain. Hun doel is om crypto is zijn geheel laagdrempelig te houden voor iedereen die zich in crypto interesseert en doet dit door een gebruiksvriendelijke omgeving te bieden. Dit is wat ze kort er zelf over zeggen;

We are not here to re-invent the blockchain, we simply want to make it easily accessible and user friendly for the masses. The technology behind blockchain represents endless opportunity, however, we believe the true value of blockchain lies in what it can offer to the
everyday person that will bring interest and mass adoption.

The current driving force for many in the crypto space is based on the belief
that one day it could become the one world currency for all transactions private
and public.

While we do find some truth in this notion. Our approach is less
conventional; We believe that for the vast majority cryptocurrency will
represent a store of value, a payment processor, and a method for seamlessy
generating passive income streams privately and securely.

De ICO start vannacht om 03:00 Nederlandse tijd en je koopt al een CapX coin voor 0,25 dollar. Meer hierover lees je op deze whitepaper: https://capitalexpanse.net/bluepaper-v1-11.pdf

Voordelen van de CapX coin

Er zitten een aantal bijzonder voordelen aan de CapX coin;

  • Meerdere streams voor cashflow
  • Je kunt vanaf 1 dollar al coins kopen
  • Laag inkopen, later voor veel verkopen
  • Door middel van een spelletje is mining mogelijk
  • Rentes over uitlenen ontvangen
  • Beloond wanneer je de coins langer houdt
  • Prijzen als je via YouTube promote, als je mined of uitleent
  • Pre-mined is 12 miljoen
  • Maximum coins van 42 miljoen

Wat maakt dit een goede keuze?

De ICO payout zal over de komende 20 dagen consistent over 10 rondes elke 2 dagen plaatsvinden. In totaal zullen er 8 million coins verkocht worden en alle niet-verkochte coins zullen verbrand worden.

Mocht dit geen (extreme) hype worden, dan worden de niet verkochte coins als ware weg gaan. Dus mochten er 12 miljoen beschikbaar zijn en er 10 miljoen verkocht worden, dan zullen de overige 2 miljoen coins weggedaan worden, waardoor de resterende 10 miljoen coins meer waard gaan worden.

Vannacht worden er maximaal 2 miljoen coins verkocht en per persoon kun je er maximaal 5000 coins kopen. Er zit blijkbaar geen minimale afname hierop. In de volgende ronde worden er minder verkocht, maar gaat de prijs wel omhoog. Het is dus interessant voor een investeerder om hier zo vroeg mogelijk in te stappen.

Overzicht van ICO staat hieronder:

capitalexpanse ICO

Daarnaast brengt het Staking en Lending verhaal voor veel voordelen met zich mee

Staking en Lending

Bij staking zul je in de 1e kwartaal van 2018 8% van je coins per maand erbij krijgt. Alles wat in de buurt van de 10% zit is eigenlijk erg hoog. In het 2e kwartaal van 2018 zul je 6% meer coins per maand krijgen, alleen maar als je de coins vasthoudt.

Je kunt al lenen vanaf 100-1000$. De rente die je daar op pakt is tot en met 1,5% en je kapitaal wat je uitleent zal 290 dagen vast staan. Hoe meer je uitleent, hoe hoger de rente is daar je op pakt en hoe sneller je kapitaal weer terug hebt.

Hoe ik kan deze coin kopen?

Simpel! Je moet er eerst voor zorgen dat je al Bitcoins of Ethereum in je wallet hebt. Mocht je dat nog niet hebben, dan kun je het beste even een account aanmaken bij Coinbase. Via Coinbase kun je zeer eenvoudig zowel Bitcoin of Ethereum kopen.

Dan maak je voor de ICO een account aan op de website van CapitalExpanse. Daar kun je dan eenvoudig inloggen en je Bitcoins of Ethereum storten. Dan vannacht om 03:00 heb je de mogelijkheid om als eerste CapX coins te kopen. Succes!

Opmerking: Het investeren in cryptocurrency is altijd je eigen verantwoordelijkheid. Het enige wat ik doe is onderzoek doen en op basis van kennis, ervaring en gevoel kies ik interessante picks uit. Het is altijd jouw eigen keuze of je ervoor kiest om uiteindelijk in een coin te investeren.

P.s. Let op. De website is momenteel volop bezig om zich op te maken voor vannacht en daardoor kan het zijn dat je soms geen account kunt maken. Gewoon een paar keer proberen, want ze zeggen via de e-mail dat ze het aan het oplossen zijn!

UPDATE 6 Januari 2018

De reden waarom je gisteren en vandaag geen account aan kon maken heeft te maken met het feit dat de website continu onder vuur stond vanwege DDoS-aanvallen. Op basis hiervan hebben ze gekeken hoe ze andere potentiële coin-kopers tegemoet konden komen en hebben via Twitter onderstaande statement achter gelaten.

De verwachting is dat de website weer vandaag volledig werkt, echter tot op heden(lees zaterdag 6 jan 18:22) kun je vooralsnog geen account aanmaken.

Advertisment ad adsense adlogger