Home Ethereum Ethereum de 600 dollar grens voorbij; is het tijd om te investeren?

Ethereum de 600 dollar grens voorbij; is het tijd om te investeren?

0
Ethereum de 600 dollar grens voorbij; is het tijd om te investeren?

Niet alleen Bitcoin schiet door het dak, maar ook andere interessante cryptocoins groeien flink. De een op na grootste cryptocurrency is Ether en het is een digitale munt die op de Ethereum blockchain werkt. In een ander artikel leggen we je precies uit wat de belangrijkste verschillen tussen Bitcoin en Ethereum.

Ether gaat door het dak

Ethereum heeft momenteel een flinke mijlpaal binnen gesleept en deze populaire cryptocoin heeft nu de 600 dollar aangetikt. Hiermee komt Ether nog bij lange na niet in de buurt van Bitcoin, maar het is wel een groei die stevig door blijft zetten. De groei is voor elke investeerder zeer relatief, want het draait uiteindelijk om de procentuele groei.

Sinds het begin van dit jaar is de coin meer dan 5000 procent in waarde gestegen. Omdat de Zwitserse bankgigant UBS samen met andere banken op een Ethereum gebaseerd blockchain-platform gaat werken, is de prijs van 600 dollar aangetikt. Je praat dan over grote banken zoals KBC en Barclays. De bank wil hiermee aan Europese standaarden voldoen en vooral niet de boos missen als het om de crypto-innovatie gaat.

Echter Ethereum is niet hetzelfde als Ether, maar door de grote potentie blijft de munt zelf desondanks wel in waarde stijgen. En je weet waarschijnlijk als dat niet alleen Ethereum de enige cryptocurrency die in waarde gestegen is, want ook Bitcoin is flink omhoog geschoten.

Investeerders zien het als de volgende grote cryptocoin

Momenteel zien investeerders Ether als de volgende grote optie voor Wall Street. Het is het bredere platform wat ervoor zorgt dat de cryptocoin gewoon naast de Bitcoin kan blijven bestaan. Hierdoor kun je dus op twee paarden tegelijkertijd wedden, zonder dat je je eigen inzet zal kannibaliseren.

Het jaar 2017 is dan ook echt een absoluut succesjaar voor Ethereum, maar dat kun je eigenlijk zeggen voor elke munt uit de top 10 momenteel. Je zult volgend jaar pas zien of de groei ook daadwerkelijk door zal zetten.

Advertisment ad adsense adlogger