Home Crypto Nieuws Binance looft $250.000 bounty beloning uit om hackers te vinden

Binance looft $250.000 bounty beloning uit om hackers te vinden

0
Binance looft $250.000 bounty beloning uit om hackers te vinden

Binance opent de aanval op hackers. Geregeld zijn cryptocurrency exchanges slachtoffer van hackers. Kwaadwillenden vallen de exchanges aan om crypto’s te stelen. Het resultaat is niet alleen dat exchanges voor grote geldbedragen worden bestolen, maar ook dat de sites vaak offline gaan met geen handel tot gevolg.

Binance is zo’n exchange en heeft het helemaal gehad met hackers. De exchange heeft een beloning staan van 250.000 dollar voor de gouden tip dat leidt tot de arrestatie van hackers. Men zal overigens uitbetaald worden in Binance Coin (BNB).

Ook in de toekomst komt Binance met bounty programma’s voor gouden tips. De exchange heeft bekendgemaakt dat ze hier 10 miljoen dollar voor apart hebben gezet. Binance hoopt zo mensen te motiveren om hackers aan te geven. Daarnaast nodigt de exchange andere crypto bedrijven uit om mee te doen met dit initiatief.

Het programma komt naar aanleiding van een grootschalige hackpoging op 7 maart. De hackers waren niet in staat om het systeem van Binance te kraken, maar de exchange voelt de dreiging naderen. Om te voorkomen dat hackers in de toekomst wél toegang krijgen tot Binance heeft de exchange dit programma in leven geroepen om hackers af te schrikken.

Advertisment ad adsense adlogger