Home Crypto Nieuws ARCHOS gaat samenwerking aan met de EUROPEAN CRYPTO BANK

ARCHOS gaat samenwerking aan met de EUROPEAN CRYPTO BANK

0
ARCHOS gaat samenwerking aan met de EUROPEAN CRYPTO BANK

ARCHOS gaat samenwerking aan met de EUROPEAN CRYPTO BANK, de eerste pan Europese organisatie om investeringen en taxaties van cryptocurrencies te faciliteren

ARCHOS en de EUROPEAN CRYPTO BANK kondigen hun samenwerkingsovereenkomst aan om de ARCHOS Safe-T Mini te distribueren onder de merknaam van de EUROPEAN CRYPTO BANK.

De samenwerking houdt onder andere in dat houders van meer dan 600 EcB-tokens, waarvan de huidige ICO zal worden afgerond op 1 mei 2018, een hardware-portemonnee ontvangen die vervolgens beschikbaar wordt voor een aankoopprijs van euro 49,99 incl. btw. Daarnaast zal de EUROPEAN CRYPTO BANK 150.000 EcB-tokens overdragen aan ARCHOS als onderdeel van haar R&D-investeringen.

Deze portemonnee biedt veilig beheer en opslag van actieve crypto-valuta, veilig tegen cyber-bedreigingen door:

  • Identificatie met PIN
  • Offline Private Key-generatie
  • Offline systeemmanagement op het apparaat
  • On-screen weergave van informatie over elke transactie voor een eenvoudige goedkeuringscontrole vooraf
  • Fysieke autorisatie met knoppen
  • Het aanmaken van een herstelcode (bestaande uit 24 woorden), essentieel in geval van breuk, verlies of diefstal
  • Ondersteuning voor EcB en de belangrijkste crypto valuta’s
  • Compatibiliteit met Elektrum, GreenAddress / Greenbits, MyCrypto en Mycelium

    Naast deze functionaliteit biedt ARCHOS ook alle diensten die worden aangeboden door het meertalige platform van de EUROPEAN CRYPTO BANK, toegankelijk vanaf het einde van de ICO op 1 mei 2018: portfolioverklaringen, onderzoek, beleggingsadvies, conversie van crypto-valuta in traditionele valuta’s en het genereren van overeenkomstige belastingaangiften volgens de geldende variërende regelgeving in Europa.

ARCHOS en de EUROPEAN CRYPTO BANK bundelen hun krachten om de toegang tot blockchain crypto-valuta’s, producten en diensten te faciliteren ongeacht het ervaringsniveau en volgens de vastgestelde belastingregelgeving.

Advertisment ad adsense adlogger