Home Crypto Tips 3 cryptomunten die de nieuwe Ripple kunnen worden

3 cryptomunten die de nieuwe Ripple kunnen worden

0
3 cryptomunten die de nieuwe Ripple kunnen worden

Deze drie minder bekende cryptomunten kunnen het stokje weleens gaan overnemen van de XRP (Ripple) of de ethereum.

Het Van Dale buzzwoord voor 2018? Misschien cryptovaluta? De gekte houdt maar aan. De honderd grootste cryptomunten vertegenwoordigen een waarde van 678 miljard dollar, volgens de website Coinmarketcap.com. Een jaar geleden was dat nog geen 18 miljard dollar.

De belangstelling voor bitcoin – goed voor een derde van de markt – lijkt daarentegen ietwat te vervagen terwijl ethereum en de XRP (Ripple) zich eind vorig jaar aandienden als de nieuwe lievelingen. XRP is in dollars 50.000 in waarde gestegen. Het lijkt daardoor lastig voor de virtuele munt nieuwe toppen te bereiken. Website The Motley Fool tipt daarom drie minder bekende potentiele sterren aan het cryptofirmament.

Stellar Lumens


Stellar Lumens (XLM) is bij aanvang van het jaar als een komeet omhoog geschoten. Vanaf vier januari laat de prijs een meer zigzaggende beweging zien, maar meer dan korte pauze hoeft dat niet te zijn, zegt The Motley Fool IBM is aan boord als het om de achterliggende blockchaintechnologie gaat die zich richt op betalingen, en die sneller online transacties verwerkt -in meerdere valuta – dan de blockchain achter de bitcoin. Als Stellar meer samenwerkingsverbanden aangaat of positieve feedback krijgt van IBM kan de koers een impuls krijgen.

Handelen in Stellar Lumens kun je het beste doen via Binance

IOTA


Deze munt, in handen van de Duitse non-profitorganisatie IOTA Foundation, heeft ook een spectaculair ritje achter de rug. De achterliggende blockchaintechnologie gericht op de uitwisseling van gegevens door bedrijven die anders zou worden weggegooid is door iedere gebruiker van het netwerk zonder transactiekosten beschikbaar. Al 35 bedrijven maken gebruik van het testplatform, onder wie Accenture, T-Mobile en Orange.

Komodo

De marktkapitalisatie van Komdo is 800 miljoen dollar, maar zegt de The Motley Fool: het gaat vooral om de achterliggende blockchaintechnologie die gebruik maakt van privacy coins die de anonimiteit van de koper en verkoper als ook het geldbedrag bij cryptovalutatransacties waarborgen.

Advertisment ad adsense adlogger